Fes-te Socia/Soci


L’Associació de Justícia i Pràctica Restaurativa està oberta a la participació d’aquelles persones que es vulguin implicar en aquest projecte de creació de comunitat i tractament positiu dels conflictes. Per això t’oferim aquest full d’inscripció. Ens agradaria que no només t’identifiquis, sinó que ens diguis de quina manera podem donar suport als teus interessos, així com de quina manera pots col·laborar amb nosaltres.

Important: per a poder accedir las recursos de l’associació és imprescindible que facis l’ ingrés, de la quota anual de 20€, com a socia/soci al número de compte: ES74 2100 0390 2402 01172186. Un cop fet l’ingrés enviàu el justificant al correu electrònic info@practicarestaurativa.org.

Formulari d’Inscripció
    Què penses que et pot oferir aquesta associació (AJPR)? *
    Ens agradaria conèixer les teves expectatives.    Marca la casella següent si estàs d’acord amb la cessió de la teva imatge per a les activitats de l’Associació.    De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que es facilitin en aquest formulari seran registrades en un fitxer automatitzat i confidencial del qual n’és titular l’Associació de Justícia i Pràctica Restaurativa. Podreu exercitar-ne en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic info@practicarestaurativa.org.